AIR, Artificial Intelligence for Retail:

Funcionalitats de BitPhy


Hem dividit la gestió de les botigues en quatre grans àrees. El nostre algoritme BitPhy AIR ofereix informació rellevant per a cadascuna d'elles segons prediccions i intel·ligència de negoci automatitzada, de manera que puguis prendre millors decisions i millorar el rendiment del teu negoci.


GESTIÓ DE
LA BOTIGA

El nostre algoritme et proporcionarà prediccions de vendes perquè puguis gestionar millor les tendes. Veuràs com s'actualitza la facturació de les botigues sense que hagis de fer res!
Ja no hauràs de fer estimacions, BitPhy AIR treballa per a tu.


GESTIÓ DE
PRODUCTES

BitPhy AIR reconeix i classifica els teus productes i ofereix analítica automàtica perquè puguis prendre millors decisions i millorar la teva gestió. Descobreix de manera objectiva la rendibilitat dels teus productes i la manera d'utilitzar promocions per millorar el teu negoci.


GESTIÓ DE
VENEDORS

Intel·ligència Artificial perquè puguis tenir tota la informació rellevant sobre els venedors de les teves botigues automàticament. Obtindràs una llista ordenada segons el rendiment dels teus treballadors que s'actualitzarà cada dia sense haver de fer res.
Pren decisions basades en dades, no en intuïció.


GESTIÓ DE
CLIENTS

Mai ha estat tan fàcil fer un seguiment dels clients de les teves botigues!
BitPhy AIR interpreta automàticament el seu comportament i et proporciona informació d'alt valor rendible. Fidelitzaras millor als clients i detectaras la pèrdua d'interès a temps perquè no deixin de comprar-te.

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.*


Omple aquest formulari o, si ho prefereixes, truca'ns.
Estem disponibles de dilluns a divendres de 9 a.m. a 6 p.m.

+34 654 865 535

* Política de Privacitat
COMENÇA