Software intel·ligent
de gestió per a botigues

Gestió de la botiga


El nostre algoritme et proporcionarà prediccions de vendes perquè puguis gestionar millor les tendes. Veuràs com s'actualitza la facturació de les botigues sense que hagis de fer res!
Ja no hauràs de fer estimacions, BitPhy AIR treballa per a tu.


Predicció de vendes
per a la teva botiga


L'algoritme de BitPhy AIR proporciona prediccions de les vendes del teu negoci automàticament. Així de fàcil! A més, ho mostrarà d'una manera comprensible, combinant-lo amb les vendes històriques en la franja temporal que desitgis. El nostre algoritme detecta automàticament festes, dates especials, horaris d’apertura o efectes meteorològics entre altres variables.


Ja no hauràs de preocupar-te per fer previsions de vendes, BitPhy AIR les farà amb un encert superior al 90%.

KPIs rellevants per a la
gestió de les teves botigues


BitPhy AIR detecta i mostra automàticament els KPI rellevants. Coneixeràs les vendes acumulades de cada botiga, tindràs un desglossament de les vendes de cada apartat, coneixeràs les vendes o entrades per hora de cadascun dels teus punts de venda.
I tot això en comparació amb els teus històrics, marcant tendències cap amunt o cap avall.


Detecció intel·ligent
de punts de millora


BitPhy AIR coneix el teu negoci i detecta quan alguna cosa no està bé. Si algun dels KPIs clau està per sota de les expectatives, s'obrirà una alerta amb informació per millorar aquest aspecte del teu negoci. D'aquesta manera, tindràs una radiografia ràpida de la salut del teu negoci sense haver de cercar les dades.

A més, les nostres alertes informen automàticament de vendes inusuals a qualsevol de les botigues. Ja no hauràs de buscar caigudes de rendiment entre les teves botigues, BitPhy AIR t’informa automàticament.


Historial de vendes


Tindràs accés a tota la informació històrica pertinent de les teves botigues. Veuràs mapes de calor, gràfics amb historial de vendes i classificacions de productes.

Tot això segons el rang de temps en què vulgueu veure-ho i d'una manera senzilla i intuïtiva.

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.*


Omple aquest formulari o, si ho prefereixes, truca'ns.
Estem disponibles de dilluns a divendres de 9 a.m. a 6 p.m.

+34 654 865 535

* Política de Privacitat
COMENÇA